Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Абитуриентът, който вчера зрелищно беше задържан от полицията в Смолян, е освободен от ареста.

18-годишният Марин Николов стоя два часа с белезници пред училището си след сигнал, че притежава автомат. Оказа се обаче, че оръжието е бутафорно, съобщава Bulgaria ON AIR.

Oще по темата

Тази година Мартин завършва Професионалната гимназия по икономика в Смолян. Тръгва за тържеството по изпращане на абитуриентите, но забравя, че в багажника на колата е едно от любимите му оръжия - автомат "Калашников", само че - реплика.

Автоматът обаче изглежда достатъчно истински, за да предизвика страх и с това Марин си обяснява подадения сигнал до полицията. А оттам реакцията била мигновена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

168

Анонимен

преди 5 години

BADESHT KADAR NA IZMISLENIAT ISTORIK -VMRO

167

Анонимен

преди 5 години

162, 168 - Правилно казано!!! Същата работа като самото заглавие на статията. Фукане и гласност първо, а окаже ли се, че е грешка - да не се разбира!169 - Злобата и комплексите ти са много!181 - Най-вероятно!Към повечето - Да обиждате, да интригантствате, да се подигравате, да се мислите за нещо повече от всеки друг коментиращ ... Първо вижте и оправете себе си, тогава тръгвайте да съдите и оправяте другите!

166

Анонимен

преди 5 години

До 169 , благодаря за информацията. Ясно е, че си от типа самоосъзнаващ се комплексар и *** :D Май и ти си бил на мястото на "умните" буци/охранители :D Или нещо подобно ... А може и да си един от онези двамата ... :D

fallback