Снимка: bgonair.bg
fallback


Нов случай на насилие в детска градина - този път в Кърджали.

Родители сигнализираха Bulgaria ON AIR, че учителка и помощник-възпитателка бият децата им в градината, която посещават.

Според родителите на децата от първа група в градина "Щастие" в кв. "Веселчане" децата им са подлагани не само на физически, но и на психически тормоз. Малчуганите даже вече отказвали да посещават градината.

Родителите внесоха колективна жалба в община Кърджали, а кметът Хасан Азис прие 14 от тях.

Той обеща, че веднага ще проведе среща с директорката на детското заведение и ще настоява за адекватни мерки за нормализиране на ситуацията в детска градина "Щастие". Незабавно ще бъде назначена и проверка в градината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Макаренко

преди 5 години

В живота има правила,които трябва да се спазват и граници,които да не се прекрачват.Децата са огледало на днешните така наречени "родители".А ако в огледалото е едно голямо "нищо"-за какво говорим?!

18

Анонимен

преди 5 години

най-възмутените родители още утре да влязат в групата на детето си ,ама не вкупом а по един,сами ,във времето от 8,30 до 11,30 ч.това ще затвори устите на всички жалващи се!!!!

17

тъпи родители

преди 5 години

Помня като бях малък как училтелките в детската си ни шамаросваха и после се хвалеха на нашите и те ме шамаросваха щото съм ги излагал. После в училище преди родителска среща баща ми си имаше една приказка "Само гледай да ми каже нещо даскалицата, за да ме изложи пред другите родители ще те вградя в тази стена". Родителите трябва да си възпитават децата. Учителите трябва да ги образоват не е едно и също нещо!!!

fallback