Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Родители от Русе готвят протест заради проблемен ученик. Въпреки многобройните жалби срещу поведението му нито учебните заведения, нито социалните служби успяват да сe справят, съобщава Bulgaria ON AIR.

Като причина за това се смята, че родителите на детето водят съдебни дела за всяка санкция.

Oще по темата


За няколко години ученикът сменя три учебни заведения. След множество жалби от деца и родители той напуска училище "Възраждане“ и се мести в училището по европейски езици.

Обаче проблемите с момчето не спират и там.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

истината

преди 6 години

след като и във второто училище не става нормален ученик да се изключва завинаги от училищата в страната.Училището е за ученолюбиви деца , а не за ***.

31

Изчезнал е първият

преди 6 години

коментар-отговор на Проблемен (5)Става въпрос за това, че понякога се изчаква злосторникът да извърши по-тежко нарушение, за да се задействат институциите.Имах предвид подобен пример от времето на соца - млада жена-архитект, вървейки по улицата в центъра на София, неочаквано беше получила удар с юмрук между веждите, вследствие на което беше ослепяла.Граждани бяха заловили извършителя още там, на място.Оказало се, че той и брат му са отдавна известни на РПУ с множество дребни закононарушения

30

До Проблемен /№5/

преди 6 години

Когато попитали извършителя защо е ударил непозната жена без да има какъвто и да е повод, той спокойно отговорил, че искал да изпробва силата на удара си. Така осакатил и направил негодна да упражнява професията си тази млада жена, която в продължение на толкова години е учила и се е подготвяла, за да стане висококвалифициран специалист.Извършителят бил от семейство на нискообразовани работници.И какво наказание е получил? Настаняване в ТВУ.Това се е случило преди около 40 години.

fallback