Снимка: Facebook
fallback

И лидерката на БСП Корнелия Нинова поздрави деца, учители и родители за 15 септември.

Oще по темата

"Мили деца, бъдете любознателни, будни и упорити. Наученото днес е вашето утре. Скъпи учители, приемете нашето уважение за вашата отдаденост на професията и любов към учениците", написа соцлидерката в социалната мрежа Facebook.

"Уважаеми родители, нека сме съпричастни с тревогите и радостите на децата си и много, много щастливи в семействата си. На добър час!, пише още в поздравлението на Нинова.

Премиерът Бойко Борисов също пожела в социалната мрежа успешна и полозтворна учебна година на учители, ученици и родители.

По данни на МОН на този 15 септември 75 000 първокласници прекрачват училищния праг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Helleborus

преди 6 години

Не поостаря ли противопоставянето на Америка и комунизма, което чета в коментарите? Като говорим за познание, това поне е нещо, в което светът е обединен, ползваме едни и същи технологии и знания, за да ги развиваме, открития се правят във всяка точка на света, може би без една две култури. Единствената разлика е идеологията написана в учебниците на децата, но това ще се промени само с либерализиране на образователната система. Нинова няма да го направи, ама и коментиращите няма да се сетят май.

18

бре

преди 6 години

тази жена срам няма, нахална, що не обясни на децата как се става милионер в долари.

17

бре

преди 6 години

тази жена срам няма, нахална, що не обясни на децата как се става милионер в долари.

fallback