Снимка: УНСС
fallback

Проф. Соня Докова, която бе уличена, че пуска студенти с празни изпитни листове, заяви, че единствената й вина е, че е допуснала до изпит студента Кезим Медев, подал оплакването срещу нея.

"Това лице не трябваше да го допускам. По правилника той трябва да присъства на упражненията и на част от лекциите. А е идвал само веднъж на упражненията, и веднъж – на лекциите. Смятам, че него Бог ще го накаже за това, което направи", каза тя пред "Нова тв".

Oще по темата

Преподавателката по Геоикономика и регионално развитие предизвика критики, след като се разбра, че по време на изпит е предложила да пише "Среден 3" на студентите, предали празни изпитни листове.

Студентът  Кезим Медев подаде оплакване срещу нея в социалните мрежи, а после и към университета, а проф. Докова напусна УНСС.

"Такова нещо е нямало. На изпита влязоха квестори, раздадоха листове. Минаха около 20 минути от изпита. Тогава казах на студентите, че който смята, че отговаря на текущата си оценка, може да излезе", разказа тя, като уточни, че написаните от нея оценки "Среден 3" са били на базата на текущия контрол през семестъра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

дОКОВА-СРАМ СИ!

преди 6 години

кАК Е дОКОВА, СЕКНА ЛИ ТЪРГОВИЙКАТА? кАТО СИ НЕВИННА ЩО НАПУСНА, ЧЕ И НАГЛА И ПРОСТА - КЪЛНЕ КАТО ХАМАЛКА, НА КАКВАТО ПРИЛИЧА И ВЪНШНО И ПО МАНТАЛИТЕТ! е, КОФТИ Е ДА ТИ СЕКНЕ ТЪРГОВИЙКАТА, АМА ВИНАГИ ИМА Видовден! аЙДЕ ЧАО И ДА СИ ХАРЧИШ КРАДЕНИТЕ ПАРИ СЪС ЗДРАВЕ!!!

88

Анонимен

преди 6 години

До 123Пред очите ми изгони две колежки от залата заяждайки ги за русия цвят на косата , а самата тя също е руса . На второ и трето контролно нарочно влизах с втората върна от хора , когато тя излизаше и асистентите ни пазеха , за да не я гледам. Те милите също трепереха само като я видеха . Всичко това се случва преди 3 години тоест 2014 г. Сега 3 години по - късно нещата при нея явно са станали още по - зле .

87

123

преди 6 години

Да ви кажа ли как протичаха лекциите при нея ? На една част не идваше и я заместваше някой от младите асистенти тогава ни се преподаваше материал по същество . Когато обаче беше тя ни говореше глупости - как научила мъжа си и сина да вършат домакинската работа - говореше за тях като добре дресирани животни или ни диктуваше простотии за мафията нямащи нищо общо с материала . На контролно за освобождаване пародия - преписване на учебника . Също така заяждаше и гонеше безпричинно руси колежки .

fallback