Снимка: Facebook
fallback

Университетът за национално и световно стопанство отстрани проф. Соня Докова, но в нейна защита скочиха студенти, впечатлени от преподавателката.

"За съжаление на всички ние се прочухме отново не с признание, отличие, награда или какъвто и да е успех, а със скандал. Университетът ни отново е тема за подигравки, както и ние - студентите в него", пише в отворено писмо до редакцията на Dnes.bg Георги Гюзелов, студент в 4-ти курс в УНСС.

Oще по темата

"За периода, в който проф. Докова ми е преподавала е създала образ на един от най-подготвените преподаватели в учебното заведение, изключително ерудирана и можеща да подготви студентите за техния професионален път", твърди студентът.

Георги Гюзелов посочва, че в лекциите на проф. Соня Докова аудиториите са били пълни, а тя самата е защитавала интересите на УНСС дори при сблъсък с представители на изпълнителната власт.

"Смятам, че поведението на нашия колега Кезим Медев е недостойно и целящо единствено лична облага с цел пиар. В интернет могат да бъдат намерени публикации и негови интервюта, в които той казва, че е готов на всичко, за да успее и че цели политическа кариера. Бил е кандидат за общински съветник в община Гърмен, участвал е в различни телевизионни формати", посочва Георги Гюзелов.

Според него Кезим е използвал случая, "ако изобщо има доза истина в него", за лични цели - да получи медийна слава.

"Като член на Студентския съвет при УНСС той е имал множество други варианти да спре "порочната практика", но той е избрал да омърси и опетни по най-долен начин името на нашия университет.  Аз също съм имал проблеми с преподаватели, но никога не съм си и помислял да ги правя обществено достояние, а съм успявал с разговори и срещи с ръководни лица в учебното заведение да разреша случаите", подчертава Гюзелов.

"Като студент в УНСС настоявам колегата ни Кезим Медев да бъде освободен от задълженията си към Студентския съвет при УНСС, тъй като не е достоен за това място", завършва студентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Анонимен

преди 4 години

Георги Гюзелев ми е колега от УНСС. Докова ни е преподавала по 3 предмета по един ден всеки. От първия ден стана ясно, че не е с всичкия си. Георги е лъжец. Много добре знае, че на изпитите се преписва с нейно разрешение и оценката е на случаен принцип. УНСС си е за подигравки. Няма по-*** университет. Дипломите от него не стават и за тоалетната хартия. Знам, понеже имам такава.

113

Нямам име

преди 6 години

До пешоА, добър ден!

112

Нямам име

преди 6 години

Георги Гюзелев или е много *** или е нагъл като конска муха!Понеже преподавателката била в неговите очи еди каква си, дай всеки да си прави каквото си иска, да се пишат 3 и 4 на поразия както падне. Егати идиотската система! Кеизим Медев си е в правото да сезира за този случай! Ако съм на него бих се гордяла, за това че излиза истината на яве и ми дреме за реномето на скапания университет! Приказките за евтин ПР Гюзелов може да си ги завре отзад и да си ги засяда с всяко свое изказване.

fallback