Снимка: Булфото, архив
fallback

2 милиона и 50 хиляди лева ще похарчи Министерството на образованието, за да информира обществеността за своята дейност и за проекти, които изпълнява.

Това става ясно от публикувана на сайта му процедура за обществена поръчка. Крайният срок за подаването на документи за участието в нея изтича до края на работната сряда.

Предметът на поръчката е изработка на рекламно-информационни материали и сувенири, свързани с осигуряване на информираност, публичност и визуализация при изпълнението на функциите на просветното министерство, както и по проекти и програми с бенефициент МОН.

Количеството и обемът на материалите ще се определят в зависимост от възникналите конкретни потребности от рекламно-информационни сувенири.

Финансирането пък идва от държавния бюджет, от ЕК, Европейския социален фонд и Европейския фонд за регионално развитие, оперативните програми "Административен капацитет”, "Развитие на човешките ресурси”,  "Регионални развитие”, "Наука"  и "Добро управление”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Родител

преди 7 години

Спрете да показвате баба Яга, че не мога да накарам детето да тръгне на училище през септември

21

Естет

преди 7 години

Тая кривогледата и кривоустата още ли е жива. Тя е като Светла Даскалова...

20

Как да си обясним?!

преди 7 години

Само че голяма част от тези рекламни сувенири са ЗАПАЛКИ - ето за какво тази харчи парите на данъкоплатците!!!В други сайтове подробно се изброява какви предмети представляват тези рекламни сувенири - шапки, запалки и други подобни.

fallback