Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Момиче е в центъра на скандала между двамата тийнейджъри в 23 СОУ "Фредерик Жолио-Кюри" в София.

Както Dnes.bg писа 16-годишен ученик рани с нож 17-годишен тази сутрин. Нападателят избяга, но по-късно бе заловен от полицията. Раненият ученик е в болница, без опасност за живота.

До кървавата разправия се стигнало след скандал за момиче, стана ясно от разказите на приятели на двете момчета, пише "24 часа".

Oще по темата
Предишната вечер 17-годишният Кристиян Стефанов звънял многократно на приятелката на Димитър Икономов. Момичето се оплакало на гаджето си и около 10:00 часа тази сутрин, в голямото междучасие, избухнал скандал между двамата на входа на училището.

Кристиян извадил сгъваем нож и наръгал опононента си, след което хукнал да бяга.

Десетина момчета го подгонили и го ступали до близката бензиностанция. Младежът успял да се отскубне и се скрил при приятел, но по-късно бил заловен от полицията.

Момчето е проблемно, стана ясно от думите на директорката на 23 СОУ Нина Чанева.

Тя раказа, че младежът дори е посещавал училищен психолог. Била задействана и процедура за друго училище, но тъй като оставали 30 дни до края на тази учебна година, това щяло да стане от следващата.

Наръганото момче е в "Пирогов" с прорезна рана в крака, която вече е зашита.

Междувременно просветният министър Меглена Кунева разпореди проверка на организацията на охранителната дейност в училището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 7 години

Жолио-Кюри - най-богатите дилъри

29

,

преди 7 години

Психичноболното да се вкара в трудо възпитателно училище , след което да лежи присъда за опит за убийство , след като излезе да се наблюдава от МВР , както се процедира в САЩ , нали те са ни пътеводна светлина !?

28

хаха

преди 7 години

До ГламавПрочети заглавието "... И Димитър наръга Кристиян"

fallback