Снимка: БТА, архив
fallback

Просветният министър Тодор Танев се срещна с премиера Бойко Борисов, съобщава "Стандарт".

В половинчасовия им разговор участие взели и депутатите от т.нар. гражданска квота на Реформаторския блок (РБ) Гроздан Караджов, Мартин Димитров, Петър Славов и Иван К. Иванов, който е зам.-председател на НС.

Борисов е благодарил на Танев за свършеното в поверения му ресор и го уверил, че и занапред ще търси мнението му. Реформаторите пък посочили, че са удовлетворени от дейността на своя представител в кабинета.

Танев от своя страна бил категоричен, че не би останал. Оставка ще подаде понеделник-вторник, когато бъдат подготвени необходимите документи. Той посочил, че смята, че има атака срещу министерството.

Не са вадени аргументи срещу номинираната от РБ Меглена Кунева, но представителите на Гражданския съвет в блока са обяснили своята позиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Desi

преди 8 години

До 48- абе ти луд ли си ? Или това е сарказъм ?Които се чувстват турци, да си ходят в Турция. Никой не ги задържа насила . В България се пише и говори на български .Въпреки че някои депутати от ДПС говорят с такъв набор от думи и акцент , че все едно са раждани в чужбина ... Но това е друга тема .А към основната тема - като искаш всичко на турски , айде по магистралата и стигаш границата . Ама май и там не ви искат .... Гаджлъци ли ви викаха ?

38

Анонимен

преди 8 години

Издигна се не.кадърния т.ъпанарин!ББ го взе за съветник!Е само мно-о-ого голям т.ъпанар може да вземе за съветник голям т.ъпанар! БОЖЕ! ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

37

Анонимен

преди 8 години

Когато турците идват на балканите българите от три милиона за по-малко от 100 години мирна "интеграция" на всяка паднала крепост в империята на османлиите остават по-малко от 300 000 живи българи ! За 500 години някак сме се запазили въпреки взимането на човешки ресурс под формата на робини и еничари за нуждите на султана! Да му мисли ЕК(европейската корпокрация) как ще си запазят своя род и език през този век

fallback