Стив Ханке. Снимка Bulgaria On Air

Световноизвестният финансист проф. Стив Ханке идва в България за участие в конференцията "Образование и бизнес", а модератор ще бъде Нейра Чехич, журналист в студиото на Bloomberg TV в Лондон. 

Необходимостта от финансово образование и вярната посока за устойчива икономика ще бъдат дискутирани от представители на държавните институции, на неправителствени организации, на бизнеса, преподаватели от висшите и средните училища.

Стив Ханке е професор по приложна икономика и директор на Института за приложна икономика, глобално здравеопазване и изследване на бизнес предприятията в университета Джон Хопкинс в Балтимор.

Той е старши научен сътрудник и директор на  проекта "Проблемни валути" към Cato Institute във Вашингтон; старши съветник в международния монетарен изследователски институт на университета Ренмин в Пекин; специален съветник на Центъра за финансова стабилност в Ню Йорк; редактор на Globe Asia Magazine. Проф. Ханке е и член на съвета Харта на Дружеството на Икономическо измерване и финансовия консултативен съвет на Обединените арабски емирства.

Конференцията „Образование и бизнес – Финансовото образование за устойчива икономика” се организира за втора поредна година като част от мащабното сътрудничество между световния медиeн гигант Bloomberg TV и националната телевизия България он ер. Конференцията ще се проведе на 11 май от 9 часа в София хотел  Балкан.

Запазете своето място сега и станете част от реалния дискусионен форум за образованието в България.

Повече на: www.edu-business.info
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase