Снимка: Булфото
fallback

Излезе третият етап на класирането от кандидатстудентската кампания за 2011/2012 година в Софийския университет, съобщиха от висшето училище.

Всички кандидати, които не са успели да се класират на първия и втория етап от класирането или са били приети в специалност, която не отговаря на интересите им, могат да проверят постиженията си в третото класиране в сайта на СУ или на "Стената на плача" пред Химическия факултет.

В третия етап на класирането участват потвърдилите от първия или втория етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-горна желана специалност, посочена в състезателния картон, както и всички некласирани на първите два етапа.

Приетите в третото класиране кандидат-студенти трябва от 17 до 19 август да се запишат в специалността, в която са приети, или да се откажат от образованието си в СУ през настоящата учебна година.

При записването приетите кандидат-студенти трябва да представят лична карта и диплома за средно образование, квитанция за платена семестриална такса и три снимки с формат 4/6.

Документите за новоприетите студенти се купуват от книжарницата на СУ или от факултетните книжарници, посочват от висшето училище.

Записването се извършва по факултети от отдел "Студенти", като то може да се извърши лично или от упълномощено лице. То трябва да представи нотариално заверено пълномощно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

анонимен

преди 12 години

Дайте нещо за пернишкия - то само с откриване не става!

11

TS

преди 12 години

Nai-prestijniq universitet w Bylgariq e UASG ili po staro mu VIAS !!!

10

Ujasia

преди 12 години

Пълен фалш! Ама не е университета виновен а образователната ни система. Двойкари и тройкари сега ги приемат на драго сърце, а преди години с петици и шестици не можехме да се класираме за желаните специалности. Ей тва ни е бъдещето на страната - двойкарите без мозък ще ни управляват! А някога беше престижно да си студент.....

fallback