fallback

Специализирана изложба - базар "Всичко за ученика" бе открита днес в НДК. Тя ще продължи до 17 септември, каза днес пред журналисти Йорданка Чавдарова, управител на Бизнес център -България ЕООД, организатор на събитието.

По време на изложбата - базар ще се предлагат стоки и услуги, насочени към учениците, родителите и учебната дейност. Над 30 фирми, търговци и производители ще предлагат канцеларски стоки, книги, учебни помагала, електроника, облекла, обувки, чанти, спортни стоки и всякакви стоки за ученици и младежи от 5 до 25 години. Голяма част от стоките са български, цените са умерени и желанието ни е да помогнем на родителите да напазаруват бързо на едно място, обясни Чавдарова. Очакваните посетители са над 20 хиляди души, допълни тя.

По време на изложението се организира и традиционната "Борса за размяна на учебници", както и семинар на 12 и 13 септември, със съдействието на лектори от банки, отпускащи студентски кредити. Темата на семинара ще бъде "Студентските кредити - условия за получаване и изплащане".

Изложбата базар "Всичко за ученика" се провежда за осма поредна година. Организаторите  на  изложението са подели акция за набиране на средства за бедстващите региони от наводненията от фирмите - участнички в изложението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback