Снимка: БГНЕС
fallback

Нели Атанасова навърши 50 години на 2 октомври.

За повода любимият ѝ Александър Сано я трогна с мило послание в социалните мрежи. Актьорът и ТВ водещ публикува в профилите си в Instagram и Facebook кадри от юбилея на звездата.
 
Вижда се как Нели позира през огромна торта с цифрите 50.
 
Тя е облечена с дълга бяла пухеста рокля и си личи, че е в перфектна форма. Дори Сано се пошегува, че тя лъже и няма как да става на 50 г.
 
"Тепърва ще осмислим вчерашната вечер..., просто бързам да споделя нещо.., някаква част от щастието, което ме съпътства вече 16-та година. За мен ти си необясним феномен, ти си нещо ефирно, леко и същевременно грандиозно изпълващо с присъствието си живота на всички, които обичаш и те обичат..., а това са много душѝ!Обожавам те любов моя! Дано Вселената ме събира с теб във всичките ми прераждания, за да ми е слънчево, топло и смислено завинаги! П.С.: и престани с тази измама, че си родена преди половин век..., никой не ти вярва!", написа актьорът.
 
Още по темата и снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Валери

преди 48 минути

И коя е тази ***, че занимават българите с нея?

13

мвр

преди 2 часа

От уважение към хората за мутрите и около тях не трябва да се шуми, камо ли рекламира. Супер-пупер артистът нам кой да си се*е тихо и пъ*ди тихо и харчи грабените пари на предшественика си. Жена му - щом се е хванала с най-мутрата у нас - също. За справка - щерките Тюркмен не се изявяват у нас и са прави. Нито той артист, нито жена му след гимнастиката. Ама след гимнастиката е друг живот. Повечето стават в някакъв вид шантонерки. Справка - дори и Нешка-политическа такава.

12

Анонимен

преди 2 часа

намърда са Косъма в фамилията на кръстника Карамански и са облажи и о т паричките му и от *** му

fallback