Снимка БГНЕС
fallback

Решението дали да се позволи на Украйна да използва западни ракети с голям обсег, за да удари Русия, ще зависи от отделните страни. Това изявление направи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в интервю за LBC.

"Тези решения трябва да вземат отделните членове на Алианса, но е важно да се консултираме тясно по тези въпроси“, казва той.

В същото време генералният секретар на НАТО подчерта, че във войната "няма опции без рискове“.

"Имаме пълномащабна война в Европа, започната от Москва. Във войната няма възможности без рискове. Но продължавам да вярвам, че най-големият риск за нас ще бъде победата на президента Путин в Украйна“, обясни Столтенберг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

370

ЕЛИ

преди 1 ден

ТОЗИ ГЛ СЕКРЕТАР КАЗВА ,ЧЕ ПРИМЕРНО ПОЛША МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ ЗА УДАРИ ПО РУСИЯ,АМИ АКО РУСИЯ УДАРИ ПОЛША ,ТО ТОВА УДАРИ ПО НАТО ЛИ СА ИЛИ НЕ,БОЖЕ БОЖЕ ПАЗИ НИ ОТ МНОГО УМНИТЕ ОТ ДРУГИТЕ НИЕ ЩЕ СЕ ОПАЗИМ САМИ

369

Куку

преди 1 ден

Напълно сериозно,никой повтарям никой не се впечатлява от термоядрените заплахи на Путин!Всъщност и Путин не е сигурен в тях!

368

Никола Стефанов

преди 1 ден

Сериозно? Смятат, че глобална термоядрена война е за предпочитане пред присъединяването на региони от Украйна към Русия; региони, които и без друго не желаят да са под управлението на н.ац.и.ст.ите в Киев?

fallback