Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед

Две жени са пострадали и са настанени в болници след катастрофата с мигранти на бул. Ботевградско шосе и Околовръстното шосе в столицата, предаде БГНЕС.

Сигнал за инцидента е получен около 18.00 часа.

Черен автомобил "Ауди" с румънска регистрация е прелетял с бясна скорост, като е бил преследван от полицаи. Шофьорът не е успял да овладее автомобила и е помел няколко случайни автомобила.

След катастрофата, от колата са изскочили мигранти. По данни на полицията в автомобила е имало 11 мигранти, а шофьорът се е опитал да избяга.

Първите пристигнали с две линейки на място медици са установили жена с травма на главата, която е шофирала единия от автомобилите, пометен от колата с мигранти. Тя е пътувала сама, откарана е в болница "Св. Анна".

В същото лечебно заведение е транспортирана и жена, която пътувала в автомобила с мигрантите. По първоначални данни тя е с хипертонична криза и паник атака.

Към момента на мястото има три линейки и пожарна.

При първоначални разпити от полицията, мигрантите са съобщили, че са сирийци.

Задръстването и към момента е и в двете посоки на Околовръстното шосе.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 ден

Такава им е тактиката.Не е катастрофа,а пристигане по план в България. Само за посшедната година има десетки такива "катастрофи". Просто няма как да е реално всички евреи от сирия и афганистан да катастрофират.

15

Анонимен

преди 2 дни

Hе всеки арабин е терорист, но всеки терорист е арабин

14

Анонимен

преди 2 дни

Във всяка една държава ще те застрелят като заек, ако не спреш на полицията

fallback