Рок легендата Джон Бон Джоуви беше похвален от полицията за това, че помогна на жена в беда, която беше на перваза на мост в Нешвил, Тенеси, във вторник вечерта.

Столичното полицейско управление в Нешвил сподели видео на фронтмена на Bon Jovi и неговия екип, които са били на пешеходния мост John Seigenthaler, когато жената се прехвърлила през парапета над река Cumberland.

62-годишният Бон Джоуви и други разговаряли с жената и й помогнали да се върне на моста, каза полицията.

"Нужно е всички ние да си помагаме взаимно за да сме в безопасност", каза шериф Джон Дрейк в кратко изявление.

Бон Джоуви изглежда е бил в Нешвил за да снима музикален видеоклип на моста, според отделни кадри, публикувани в социалните медии.

Във видеото, разпространено от полицията, се вижда как жена в синьо се държи за парапета, докато стои на перваза. Други хора я подминават, а малко по-надолу по моста екипът на Бон Джоуви настройвал оборудването за камера.

Самият Бон Джоуви се приближил до жената с още една дама, докато екипът му стои по-далеч.

След това музикантът може да бъде видян да й маха за поздрав и да се обляга на парапета близо до нея.

След около минута Бон Джоуви отива при жената и с помощта на друга жена двамата я връщат обратно на пешеходната пътека на моста. Други хора се приближават, след като жената е в безопасност, а Бон Джоуви я прегръща. Няколко минути по-късно полицейските кадри показват как Бон Джоуви напуска моста с нея.

Публикувайки видеото в социалните медии, полицейското управление на Metro Nashville каза:

"Поздравления за Джон Бон Джоуви и неговия екип за помощта на жена на пешеходния мост Seigenthaler във вторник вечер. Бон Джоуви й помогна да я убеди да слезе от перваза над река Къмбърланд на безопасно място."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase