Снимка БГНЕС

35-годишният Пламен Динев, който почина в турския курорт Кушадасъ, е тормозил двойка руснаци в хотела. Инцидентът е станал около 22 часа в понеделник. Твърди се, че е избухнал спор между Пламен Динев и руснаци, минаващи покрай стаята му.

Руската двойка се оплакала на охраната на хотела, като твърдяла, че са били физически и с думи тормозени от Динев.

Охранителите предупредили българския гражданин, но след като това не дало резултат, подали сигнал в полицията. Междувременно между Динев, за който свидетели твърдят, че е алкохолик, и охраната е възникнало сбиване. Наложило се охранителите да му поставят белезници.

Малко след това Пламен Динев внезапно припада на земята. Персоналът на хотела подава сигнал на спешния център 112. След сигнал в района са изпратени полицейски и медицински екипи.

Лекарите констатирали смъртта на Динев на място. Тялото на българина, за когото се предполага, че е получил инфаркт, е откарано за аутопсия в моргата на държавната болница в Кушадасъ.

Екипите на Бюрото за обществена сигурност, свързани с районното полицейско управление в Кушадасъ, започнаха работа и прегледаха охранителните камери.

Разпитани са били 14 служители, сред които двама частни охранители.

След приключване на процедурите в полицейското управление, служителите са били освободени под съдебен контрол, пише Марица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase