Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Новак Джокович се срина до най-ранното си отпадане на US Open от 18 години в петък, когато загуби с 6-4, 6-4, 2-6, 6-4 в третия кръг от 28-ия австралиец Алексей Попирин.

Поражението за 37-годишния Джокович, четирикратен шампион в Ню Йорк, го лишава от възможността да спечели рекордната 25-а титла от Големия шлем. /БГНЕС, АФП

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Анонимен

преди 2 седмици

моля моля. Медицинският термина за Надал е Допингял, а не Допигдал. Е , са на Алкапрас мое да кае че Надал му е Допионгдал ама стиска ли му. Че га утепаююю со форхендни лево-десникутшета и и горни- долни волета.

82

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 80 "къде е написано че неможеш да ускоряваш или задържаш играта." В правилата на играта тенис, но то трябва и да ги знаеш, а и да не си нагъл като Джокович и Надал, та системно да ги нарушават.

81

Анонимен

преди 2 седмици

5, цели 5 месеца криха че Янек Шпагетноида е бил два път в една седмица установен са разните химикалки в кръвта му. и ТИШИНА. не го изхвърлиха. а обяснението как веществата са влязли в него е повече от много лесно доказуема. И не че предната седмица го е масажирал лекаря му и му бил втрил веществата в под-кожието, а да се изчисли колко месеца преди това са му ръгналивзаТника иглата с допингята.

fallback