Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Полиция в Добричко задържа трима души, след като те оказаха съпротива и се държаха вулгарно със служителите на реда.

49-годишен шофьор е спрян от полицейска патрул за проверка в село Ловчанци, Добричко. Мъжът отказал да предаде документите си, държал се непристойно и грубо. Той е бил подпомогнат от насъбралата се тълпа.

Заради отказаното неподчинение полицаите са използвали електрошок и на шофьора са сложени белезници. В същото време от автомобила излиза съпругата на задържания и с дърво нанася серия от удари по полицейските служители. Същата е обезвредена, поставени са й белезници и също е задържана от полицейските служители.

Малко по-късно полицейските органи успяват да задържат за срок от 24 часа и 24-годишен мъж от същото село, роднина на задържаните лица, който по време на разигралата се ситуация, умишлено извършва действия, грубо нарушаващи обществения ред.

Двамата полицейски служители са прегледани в ЦСМП Добрич и са с леки телесни повреди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Гост

преди 3 седмици

Излезе нова версия от тамошните братя: Колата била на биритчеда, не е негова! Е, ама тоз господин милиционер как на него няма да знае! Държавата трябва да ги научи най-накрая да спазват правилата и законите! Изтърваха им края на тия и вече няма как да ги вкарат в правия път! Много българи вече ги е страх от тия "социално слабите" !

27

Абе Пеше

преди 3 седмици

де да е така. Тук таме някоя снежинка даде фира и после БЛМ им такова майката. Става все по-зле с нашите ***. А 25 явно е някой дето все пафка, смърка, пие и прочие и не трябвало да го спират за проверка. Не му изнася на пияндето.

26

Пешо

преди 3 седмици

Във САЩ ако тръгнеш със дърво да млатиш полицаите направо те застрелват и няма да им мигне окото. Тука имаме демокрация и можем да си бием полицаи доктори и който си поискаме и на другия ден сме пак на улицата.

fallback