Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Украинската офанзива в Русия е "легитимна" и ще спре, ако Москва приеме "справедлив мир" и сложи край на инвазията си в Украйна, обяви днес украинското дипломатическо ведомство, предаде Франс прес.

„Колкото по-скоро Русия се съгласи да възстанови справедливия мир (...), толкова по-скоро ще спрат нахлуванията на украинските отбранителни сили на руска територия“, заяви говорителят на украинската дипломация Георгий Тихий, описвайки тези операции като "абсолютно легитимни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

277

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Руснаците подадоха официално оплакване в ООН, че било коректно украинците да ги атакуват докато те атакували украинците.

276

Слабо,мнооо слабо!

преди 1 месец

Две изречения,никаква дълбочина на изказа идраматизъм от тежката съдба на лирическия герой и смелостта и саможертвата на Зельоньй укропитешки ФюрЪр с изтекъл срок на годност и напудрен с бяло нос... Най-много 10 гривни за труда :)

275

Юлиян

преди 1 месец

"Офанзивата" ще я спрат.Седмица,максимум две.Толкова ще продължат"розовите"украински сънища.А след това ще дойде отрезвяването.Ще трябва да се отговаря на въпроса защо,с какъв акъл пожертваха елитните си резерви за една мимолетна авантюра.Защото,за да натежи номерът с офанзивата,трябва да задържат заетите територии до началото на преговорите.А те няма да започнат утре,няма и след две седмици.А дотогава от елитните групировки няма да остане дори един взвод.И тогава накъде?

fallback