Снимка: Lap.bg

Председателят на Народното събрание Рая Назарян изпрати поздравителен адрес до олимпийския ни шампион от Париж Семен Новиков.

"Сърдечно Ви поздравявам с безапелационната победа в турнира по класическа борба в категория до 87 килограма на XXXIII Олимпийски игри", заявява в писмото си председателят на Народното събрание. Рая Назарян отбелязва, че триумфът на Семен Новиков в Париж е донесъл голяма радост не само за почитателите на борбата в България, но и за всички българи.

Още по темата
Председателят на парламента посочва, че това е първа олимпийска титла на наш състезател по класическа борба от 24 години и изразява увереност, че победата ще му даде нови сили и желание да се справи с трудностите в тренировъчния процес и да печели още много отличия на престижни спортни форуми.

"Бих искала да отправя и искрените си поздравления към Вашите треньори и наставници, които направиха така, че днес да сте олимпийски шампион", посочва Рая Назарян. Тя изразява своята увереност, че и занапред Семен Новиков ще продължи да радва почитателите на борбата в България и те с нетърпение ще очакват всяка негова поява на тепиха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase