Снимка: БГНЕС
fallback

Италианският плувец Томас Чекон, който спечели златото на 100 метра гръб на Олимпиадата в Париж, заспа на улицата заради липсата на климатици в стаите, в които живеят спортистите в олимпийското село. Гребецът от националния отбор на Саудитска Арабия Хюсеин Алирез публикува видео с този случай в профила си в Инстаграм.

Чекон още преди няколко дни се оплака от условията в олимпийското село, като каза, че организацията е била на по-високо ниво по време на Игрите в Токио. По-специално италианецът отбеляза липсата на климатик в стаите на фона на горещо време навън.

Във видеото, публикувано от Алирез, шампионът в плуването на 100 метра гръб на Олимпийските игри в Париж Чекон спи на земята близо до пейка в парка, подложил кърпа под себе си.
(БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Аванти

преди 1 месец

Е това е то "развитият капитализъм" ...

31

Просеха

преди 1 месец

Токът е скъп. Атлетите просеха, за да си купят билети да се приберат по домовете. Да платят сметката за ток. Токът за вентилаторите. Че климатоци няма.

30

Анонимен

преди 1 месец

Макрон прекалява със "зелените" си идеи. Изкуственото чистене на Сена беше ненужно, скъпо и дори не е еко. Спартанските условия на спортистите също са безсмислени - ще спят на картонени легла, а другите неща? Климатиците, които допълнително докарват ще се рециклират ли след това? Разбира се, Макрон замина на почивка баш по време на олимпиадата. Мда, знае как да вбеси обикновения французин.

fallback