Снимка БГНЕС
fallback

Вътрешният министър Калин Стоянов не внесе яснота по смъртта на 32-годишния мъж в ареста в Ямбол. Той уточни че разследването по случая продължава.

"Образувано е следствено дело по случая, отделно от което има и дисциплинарно производство по отношение на един от служителите, както и дисциплинарна проверка по отношение на целия случай и към момента се извършват процесуално-следствени действия. Най-важното, което се чака, е аутопсията на загиналия.

За момента се твърди, че става въпрос за самоубийство - от момента на влизането му в районното управление до смъртта - през цялото време има камери, така че лесно може да се установи какво точно се е случило", заяви министърът, предаде БНР.

Преди два дни 32-годишен мъж беше намерен мъртъв в ямболската полиция няколко часа след задържането му. Близките на починалия заявиха, че върху него е употребено полицейско насилие и помолиха вътрешния министър за съдействие по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Ангелина

преди 1 месец

Господин министър на МВР ,не Ви ли се струва ,че сте министър на наемни убийци?! Това ,че и в другите министерства,с техните структури на цялата територия на страната - има също такива,не би трябвало да Ви"успокоява".Още по- жалкото е ,че сред тях преобладават"дамите".

17

Ангелина

преди 1 месец

В България ,всички се "самоубиват" ,когато се намират в завладените от ДЧМСООПИГ- институции на България с преобладаващи служители по "образ и подобие" на Делян Пеевски ,Бойко Борисов и компания и създадените от тях "армии за убийства" в тях.

16

Чудно

преди 1 месец

А бе този на снимката всеки ден е с по-дебели бузи!

fallback