Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Мъж, атакувал снощи с нож полицейски служители в близост до германския град Нюрнберг, е бил застрелян от силите на реда, съобщи ДПА.

Говорител на полицията съобщи днес, че 34-годишен ирански гражданин е починал на място в южния град Лауф ан Пегниц въпреки опитите за оказване на първа помощ на място.

Според първоначалното разследване той първоначално се е насочил към полицейска кола, след което се е опитал да нападне с нож слезлите от нея трима полицаи.

Жена полицай е простреляла мъжа. Инцидентът се е случил на автобусна спирка край железопътната гара в града. Няма пострадали полицейски служители. Все още няма детайли около мотива на нападението.

„Все още сме в самото начало на разследването“, заяви Хайке Клоцбюхер от прокуратурата в близкия град Нюрнберг.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Гландрагор

преди 4 дни

Щом вади нож и напада,да си го получи!И друговерците да си ходят в своята родина.Няма да преследват християните и да ни настройват срещу израилтяните.

34

Анонимен

преди 4 дни

смеете се тука на ножа, но в близък бой с пищака ако не му пръснат главата, атакуващият има шансове да ги разпарчетоса докато разбере че са го простреляли. или в сърцето или в главата са го простреляли този.

33

Анонимен

преди 4 дни

фашунгите много почнаха да отстрелват синовете на меркел. някоя организация няма ли да се намеси? нужно ли е да ги стрелят като кучета? иначе 13те хубостника които изнасилиха групово 15 годишно момиче в Хамбург съдът ги пусна на свобода. на куките им е разрешено да се пазят, ами ние обикновените хора какво да правим?

fallback