Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Президентът на Русия Владимир Путин заяви днес, че страната му ще продължи да развива своя най-голям на света ядрен арсенал като средство за възпиране. Същевременно Русия ще продължи да доставя на армията си, воюваща в Украйна, най-новото въоръжение и дронове, съобщи Ройтерс.

„Планираме допълнително да развием ядрената си триада като гаранция за стратегическото възпиране и за да запазим баланса на силите по света“, заяви Путин по време на церемония в Кремъл, на която присъстваха випускници на военни, полицейски и разузнавателни академии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 1 седмица

Не разбирам защо хората по света още търпят САЩ. Хората трябва да се обединят и да ликвидират САЩ , както направиха с нацистка Германия.

37

Анонимен

преди 1 седмица

ООН трябва да се разпусне щом не може да спре САЩ като най-голямото зло след Втората световна война. САЩ не се съобразяват с Устава на ООН и налагат волята си над другите държави. Който на слуша САЩ, те му налагат санкции.

36

Невераятно....!!!

преди 1 седмица

Не разбирам,този ИЗВРАТЕНЯК до кога ще го търпим.ООН трябва незабавно да вземе мерки,а КРЕПОСНИТЕ С....ЛЯНИ ТАМ,да го ликви рат,както някога са направили с царя си.!!!

fallback