Снимка: България днес
fallback

Българка на 29 години е била простреляна от неизвестен мъж в Италия, на адриатическото шосе до град Равена. От информацията на италианските медии става ясно, че драмата се е разиграла на 19 май вечерта. Простреляната жена е проститутка и е чакала клиенти на пътя, когато мъж стреля по нея и куршумите я уличват.

Според властите в Италия мъжът е искал да убие жената. След стрелбата жената започва да се влачи и сама успявя да се обади на спешния телефон, предаде БГНЕС.

След пристигането на полицията и „Бърза помощ", българката била откарана с хеликоптер в болницата „Буфалини" в град Чезена. Опериран е гръдният й кош, но състоянието й продължава да е изключително сериозно. Намира се в реанимация.

Българкста от години живее в Чезенатико. Според досегашното разследване на властите българката чакала клиенти, както правела и други дни, на разширение на пътя в близост до Кава Манцона Векиа. Не е ясно по какви причини мъжът, който се приближил до нея, е стрелял отблизо в ръката и гръдния й кош, опитвайки се да я убие. Единият от куршумите почти достигнал до сърцето й.

Прокуратурата на Равена смята, че това е умишлен опит за убийство.

Според медиите пък вече има един задържан по случая, но повече информация не се съобщава. Предположенията са, че става въпрос за рекет в средите на проституцията. Жената казала на властите, че мъжът стрелял срещу нея в движение от колата си.

Простреляната е успяла да каже на полицията какъв е бил автомобилът. Близо до мястото на престъплението полицията открила паркиран сив "Фолксваген" с български номер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Аман от разбирачи

преди 3 месеца

Оо не! Добре ли е момичетоо?! Цена?

33

Киро Брейка

преди 3 месеца

По мое време ги плющях и ми изкарваха по 30 хиляди евро на месец

32

Теди

преди 3 месеца

ПО ПРИНЦИП ПРОСТИТУЦИЯТА Е МННОГО РИСКОВАНА ОПАСНА И ТРУДНА РАБОТА СВОДНИЧЕСТВОТО Е НЕЗАКОННО ОБАЧЕ МНОГО БЕДНОСТ И ГЛАД ИМА НА ТОЗИ СВЯТ

fallback