Снимка БОК
fallback

Скандал се задава в българския спорт, след като олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова е готова да сложи край на състезателната си кариера. Това разкри самата тя пред bTV.

24-годишната спортистка, която триумфира със златото на Игрите в Токио през 2020 разкри, че има конфликт с федерацията. Горанова не е никак доволна от случващото се в момента и призна, че й липсва подкрепа и финансиране от Българската федерация по карате.

Все пак олимпийската шампионка се надява, че ситуацията ще се оправи, тъй като си е поставила за цел да стане световна шампионка. "Надявам се ситуацията да се оправи, надявам се това да се случи, защото имам цел, която още не съм изпълнила - да стана световна шампионка.

На този етап обаче ми липсват подкрепа и финансиране от страна на федерацията. Имам нужда от подкрепа, защото искам да постигна всеки връх в каратето. Надявам се ситуацията да се оправи и да намерим някакъв баланс“, заяви Ивет Горанова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

ижо

преди 3 месеца

До Алекс.......ти да не и светиш на тренировките бе ах мак

61

Алекс

преди 3 месеца

Ивет дали не похапна повечко звезди и слава и забрави,че тренировките са основното за един спортист?

60

Анонимен

преди 3 месеца

Докато си беше в Долна Митрополия и си учеше в Спортното училище в Плевен, пари имаше, но в София и на държавна работа, парите не стигат. Летете по-ниско бе хора! Утрактори се и тя набързо.

fallback