Снимка: БГНЕС
fallback

Международния наказателен съд издаде заповед за ареста на израелския премиер Бенямин Нетаняху за военни престъпления и престъпления срещу човечеството в Газа, предаде АФП.

Обвиненията срещу израелския премиер Бенямин Нетаняху и министъра на отбраната на Израел Йоав Галант включват „причиняване на изтребление, причиняване на глад като метод на война, включително отказ на доставки на хуманитарна помощ, умишлено насочване към цивилни в конфликт“, според Хан .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

хе хе хе

преди 3 месеца

В стремежа си да избегне присъда за корупция и кражби, Биби се натресе на трибунала за военопрестъпници. Не е ли ироничен този живот? Нищо де, предполагам че началниците ще се погрижат "съдиите" в Хага да вземат правилното решение:)

80

Дарк

преди 3 месеца

И защо да не са в добри отношения Русия и Израел?Едва ли защото след войната в Украйна още 200000 се преселиха в Израел след като преди нея след разпада на СССР два милиона се преселиха.Просто от векове се страхуват от всички политически катаклизми след които са били изкупителна жертва.Това е огромна общност там,нашите са 50000 .Ей сега вече Натаняху и Путин може да си ходят на гости,ако Путин сметне,че това няма да му влоши отношенията с Турция и Иран значително.

79

ДаСкопимСулюПасито

преди 3 месеца

На този прокурор или съдия ,издал заповед за ареста на терористите от Цион няма да му се размине. Повярвайте ми.Професионалноте убийци от МОСАД и краварското Сереу ще му светят маслото и то ще бъде скоро.

fallback