Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е разработил подробен план за мирно прекратяване на конфликта в Украйна, но няма да го обяви до края на изборите, съобщи в петък The Daily Telegraph, позовавайки се на неназован източник, близък до политика.

„Има план, но той няма да го обсъжда по телевизията, защото тогава губите всички лостове“, каза източникът.

Вместо това Тръмп ще се съсредоточи върху простото послание, че може да спре конфликта в опит да спечели гласовете на онези избиратели, които подкрепят мирното му разрешаване.

„Той иска да спре касапницата. Това е стикер върху бронята: „Тръмп ще спре касапницата“, добави източникът, имайки предвид стикерите с политически лозунги на кандидатите, с които техните поддръжници украсяват колите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

баба мара

преди 4 седмици

нищо няма да спре тръмп никои няма да посмее да излезе срещу впк на сащв конгреса всички дружно гласуват оръжие и пари за украина всички са доволниофшорките се пълнят празните приказки са за необразованите

54

вгз

преди 4 седмици

Не забравяйте, че в предния мандат, Тръмп нареди на стелт изтребители F35 да достигнат границата на Иран и в последния момент отмени операцията. Целта е била ликвидирането на иранските първи (аятолах и президент). Иранците по погрешка свалиха пътнически самолет на Украйна. Ето как ще тръгне 3 СВ.

53

вгз

преди 4 седмици

Изтекоха подробности от плана на Тръмп от неназован източник. САЩ щяла да помогне на Израел да нападне Иран и така ще спре помощта към Москва. Имало сходен план и за Северна Корея. Американците се отказали от него, заради ниското качество на боеприпасите им.

fallback