Снимка: Pixabay
fallback

Шведската активистка Джейд Сандберг извърши в Стокхолм поредното изгаряне на Корана, свещената книга на мюсюлманите, съобщи турският телевизионен канал А хабер.

Oще по темата
Телевизията отбелязва, че “отвратителното деяние се случи под защитата на шведската полиция“.

В социалните мрежи, управлявани от Сандберг, беше публикувано видео от изгарянето на Корана, което се случи на 26 април в един от кварталите на Стокхолм. Тя също така написа, че планира да проведе подобно събитие в Малмьо на 3 май.

Профилът на активистката в социалните медии гласи, че тя е „духовничка, екзорсистка, демоноложка“, както и „активистка и кръстоноско“, която се противопоставя на исляма и спасява Швеция и скандинавските страни от тази религия, отбелязва БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Хахо

преди 3 седмици

За това което се е случва в Европа са виновни САЩ и западните страни които направиха войните в арабския свят аз също не съм съгласен с това което се случва в Европа и в България затова си има начин как да се спре имиграцията от тези страни сериозна работа по границите и връщане на имигранти Има малки държави като Кипър например те ще се превърнат във второ Косово ако не се вземе под внимание тези проблеми

67

Анонимен

преди 3 седмици

Вас мюсюлманите някой сериозно ви подлъгва, че може да дойдете тук да тероризирате Европа, да се плодите на европомощи, да изнасилвате, да дерибействате безнаказано засега, да налагате религията си, мислейки,че ще изтриете Швеция и всички евродържави. Скоро нещо и някой, който е по-силен от вашия алах и коран ще развали всичките ви планове и ще ви покаже коя е истинската сила, властваща над тази Земя. Продължавайте делото си, ще платите всичко.

66

Анонимен

преди 3 седмици

Не е далеч времето, когато в Европа отново ще се родят кръстоносните походи и този път пак ще се отправят срещу исляма,точно поради същата причина,по която се е наложило да се организират и възстанат в средновековието. Кръстоносците се раждат точно заради мюсюлманските набези по християнските земи.Да, за жалост, исляма като идеология и религия не носи нищо добро на цивилизацията и това е вече повече от очевАдно в Европа и навсякъде. Примитивизъм с лош мирис и вещае свещена война на религиите пак

fallback