Снимка Фейсбук
fallback

Украински генерали са сред загиналите при руския ракетен удар по хотел в украинския град Чернигов. Там са били отседнали военнослужещи от украинските въоръжени сили, сред които вероятно е имало много висши офицери.

Украинските медии обявиха, че става въпрос за действащ хотел.

Но според руските Telegram канали, "истината обаче все пак изплува благодарение на Държавната служба за извънредни ситуации на Украйна (ДСНС), която публикува кадри от разрушената сграда“.

На една от снимките двуетажни легла ясно се виждат в зейналите отвори на прозорците. Никога няма да видите това в хотелите, но такива конструкции винаги се намират във военните казарми.

Според твърденията, в тази сграда живеят или украински военни, или чуждестранни наемници.

Към момента се получава все повече информация за високата ефективност на руския удар. Очевидно всички, които са били в сградата на хотела, са или убити, или ранени.

Някои експерти твърдят, че броят на загиналите украинските военослужещи нараства и вече наближава 40 души. Въпреки това може да се очаква, че с разчистването на развалините броят на убитите ще е по-голям.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

226

Анонимен

преди 1 месец

Айде пак един ден за нищо

225

От извора

преди 1 месец

Резултатът от доскоро широко рекламираното на Запад контранастъпление на Киев: 166 000 убити и осакатени украински войници, загубата на 789 танка, 2400 бойни бронирани машини и 132 самолета - се появи информация в итaлианския вк POLITICO

224

Русия ЖЕРТВАсъюзници

преди 1 месец

Маниаците от Кремъл подпалиха чергата на БРИКС. Китай загуби милиарди заради войната. Развитите държави привличат специалисти. Русия прогони инвеститори и няколко милиона високо квалифицирани граждани. Арабските държави не желаят да воюват заради проблемите на Русия с Украйна. ПРОФЕСОРЪТ ОТ ПЕКИНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ФЕН ЙУЙ ДЗЕН, ДИРЕКТОР НА ЦЕНТЪРА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА РУСИЯ И ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ ПРЕДСКАЗА КРАХА НА РУСИЯ ! ЗАЩОТО РУСИЯ НЕ ЦЕНИ СВОБОДОМИСЛЕЩИЯ ЧОВЕК, ДВИГАТЕЛ НА ПРОГРЕСА !

fallback