Снимка: БГНЕС
fallback

Висш полицай е станал аноминен свидетел по делото за Агенция "Митници", в което бе обвинена шефката на ведомството Петя Банкова, неин заместник, контрабандистът Ярата и други, съобщава "24 часа", цитирайки източник, запознат с разследването.

По делото се разследват подкуп, пране на пари и длъжностно престъпление.

Топ полицаят е дал показания във връзка с трафик на цигари. Той бил запознат със схемата във връзка с работата си и имал много оперативна информация. Затова е дал показания по процеса.

Разпитът е станал на секретно място, далеч от хорските погледи, а не в сградата на водещата разследването КПКОНПИ. Комисията е ситуирана в центъра, точно до метростанция "Сердика". Вчера в централата на антикорупционния орган са били забелязани да влизат няколко началника в МВР. Сред тях бил и подалият оставка днес Живко Коцев. Всички носели папки с документи. Най-вероятно това са различни справки и заповеди за задържане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

99

Анонимен

преди 1 месец

До 90:Ти си глyпaв,защото си мислиш,че ще се вържеме.Искаш да те крадат крадците от ПеПето и ДеБето,за да не те крадат другите хахаха.Взимайте си парцалките всички и дружно си заминавайте на остров ЕлБА да си се хващате по прапетите колкото искате!

98

Муртаза Ага

преди 1 месец

Помощ, Мартин и Кокоев мятат доноси в Котел. Полицията шамари за тях, а какво гледат в Топузово, май се знае.

97

vs

преди 1 месец

Занчи кука може да е анонимна, ама ако подадеш сигнал за некоректен (неплащащ данъци) работодател трябва да си напишеш и майчиното мляко! Той тиквата за това беше против схемата донос - бонус! Щели сме да се върнем в старото време на доносничество! А това, че държавата губи пари му е прец к.а! Най-бруталния *** е б.рисов! колкото по- бързо нещо ни отърве от тоя, толкова по- добре!

fallback