fallback

Руски военен самолет падна в морето край Севастопол, съобщи назначеният от Москва губернатор на кримския град Михаил Развожаев, предадоха световните агенции.

"В морето падна военен самолет. Виждам, че украинските блогове публикуват много различни информации. Няма пострадали граждански обекти“, написа той в "Телеграм“.

Развожаев допълни, че пилотът е успял да катапултира и че спасители са го извадили на брега. Животът на руския военен не е в опасност.

Появиха се информации, че самолетът е свален от руските сили.

BREAKING:

🇷🇺Russian Su-27 fighter jet that was shot down over Sevastopol, Crimea.

The jet fell into the sea. pic.twitter.com/gJpFU8WtzD

— Megatron (@Megatron_ron) March 28, 2024

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Боби

преди 1 месец

До Онлайн разследване прод Точно заради компановъчната схема тези самолети могат да правят безумни маневри във въздуха(някои маневри свръхманеврените акробатични спортни самолети не могат да направят). А ако самолета е уцелен, двигателите не работят пре спокойно корпуса може да се върти във въздуха във всякакви посоки дори както се казва да лети с опашката напред...

45

Боби

преди 1 месец

До Онлайн разследване MiG-29 и Су-27/30/33/34/35/57 са изградени по интегралната схема(корпуса генерира подемна сила) и самия самолет е аеродинамично нестабилен. Без работеща система за стабилизация на полета самолета практически не може да лети. Физиците казват на тези самолети им се ПОЗВОЛЯВА да направят някаква маневра за разлика от класичските които летят стабилно под права линия и се ПРИНУЖДАВАТ да направят маневра. За това Су-57 има толкова малка опашка а 6то поколение ще е без опашка 100%

44

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Брей руската ПВО работила.

fallback