Снимка: БГНЕС
fallback

Мистериозната свидетелка по делото срещу подсъдимия за двойното убийство в катастрофата на бул. "Черни връх" Георги Семерджиев Елена Йорданова не се яви в съда на заседанието в Апелативния съд.

Бившият футболист твърди, че тя е управлявала автомобила във фаталния ден, в който помете и уби на тротоара Хариет Стоянович и Христина Дилeва.

"Уведомили сме я за днес", лаконично коментира един от адвокатите му. Йорданова не се явява на трето поредно заседание и е неоткриваема.

Съдът реши да я заличи от списъка на свидетелите.

На миналото заседание при закрити врата беше разпитана друга дама, за която Семерджиев твърди, че е била в джипа.

Той е осъден на 20 г. затвор на първа инстанция. Делото е на финал на втората инстанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 2 месеца

Този е вече опраскан.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Тази не се явява и точка.Ами ако тя е карала?И другата де даде показания срещу нея и на нея било плод на нейното въображение.ВКС пък не събира доказателства.Голям чадър имал,няма що.

37

Дарк

преди 2 месеца

"Гошо" още Рашков веднага съобщи,че до него е пътувала жена.После в"Труд" с гръмка статия се твърди,че Рашков е скрил истината,че това била полицайката Симона Радева и камери са заснели двама души да бягат.После тази полицайка се оказа,че само му е занесла стълба след като я помолил.После твърдения,че го била укрила в дома му,което е нямам думи.Никой не укрива никого в собствения му дом.Определено и журналисти се позоваха на хора,че не е бил сам,както е по делото.Дано съдът го върне за дораследв

fallback