Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Финансовата полиция в Италия разкри елитна компаньонка, вложила доходите си в недвижими имоти, терени и луксозни автомобили, без да плаща данъци.

Това е 51-годишна румънска гражданка, пребиваваща в провинцията на град Тревизо, предаде кореспондентът на БНР.

За 8 години като ескорт спечелила 3 милиона и 800 000 евро. Вложила ги в закупуването на недвижими имоти в Кортина край Венеция и Падуа, както и на луксозни коли, без да се отчете пред данъчните органи.

Разследвана е за укриване на данъци и пране на пари.

Нейни съучастници са били както италианци, така и румънци.

Полицейската операция под надслов “Феникс разкрила оборот от над 3 милиона евро, използвани за покупката на 19 недвижими имота.

Конфискувано е състояние  на обща стойност 3. 4 милиона евро, иззети са превантивно сгради, земя, четири автомобила и значителни финансови активи съхранявани в пет банки.

Това, което е насочило вниманието на финансовата полиция, е бил стандартът на живот на жената, заедно с доходите и имуществото й в сравнение с данъчното й положение, каквото по същество липсва.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Армандо

преди 2 месеца

Е ми работела жената спестявала от закуски и допълнителни часове и правилни инвестиций и ето забогатяла но лошото е че Берлускони почина иначе нямаше да има проблеми той ги уважаваше тия булки ама на лошите данъчни развалиха работата да беше купувала в България даже щяха да я смятат за инвиститор.

45

Анонимен

преди 2 месеца

До Гъчо - Утешавай се, льольо, утешавай се и така си обяснявай факта, че никоя не ти обръща внимание, защото половината са такива, а другата половина са или баби, или момиченца в предпубертетна възраст и затова да теб все няма жена.

44

Гъчо

преди 2 месеца

То това е влажната мечта на половината българки. Чалга певици с консумация, розови дрешки и бело, клипчета по интернет и фукни. После няма деца и държавата е длъжна да плаща инвитро процедурите на такива 50 годишни чанти, които са буквално остъргани от вътре.

fallback