Снимка: БГНЕС
fallback

Принц Хари е прекарал нощта в хотел в Лондон, след като пристигна от Калифорния след 12-часов полет, за да види баща си Чарлз III, който съобщи, че е болен от рак.

Тяхната среща обаче беше кратка, едва 45 минути.

Херцогът и херцогинята на Съсекс напуснаха Frogmore Cottage в Уиндзор миналата година и сега се съобщава, че се нуждаят от "официална покана", за да могат да останат с кралските особи в „защитена собственост“.

Хари пристигна във Великобритания вчера, след като баща му лично се обади, за да му каже за диагнозата си.Той беше видян да пристига в Кларънс Хаус около 14:42 ч., за да види краля, преди Чарлз и кралица Камила да бъдат видени да заминават за Сандрингам по-малко от час по-късно.

Източник от двореца каза на The Times отделно, че кралят е бил уморен от процедура предишния ден. Именно заради това срещата му с Хари била толкова кратка.

"Ако не знаехте какъв е проблемът, нямаше да имате никаква представа, че той изобщо има някакво заболяване", казаха те, добавяйки, че и кралят, и кралицата се "справят великолепно".

В момента няма "планове" Хари да види брат си принц Уилям по време на посещението си, което не се очаква да продължи дълго. Вместо да отседне в една от кралските резиденции, източници казаха на Mail Online, че херцогът е избрал да отседне в хотел в централен Лондон.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Кукунела Снайпера

преди 2 месеца

с кратко съчинение за Малобританските драми, срещу скромните 100 гривни.

27

Ахам

преди 2 месеца

Черната мамба е направила някаква вуду магия, че да ги прати по болниците половината от кралското семейство . Ама всичко се връща на този свят . Ще гледаме нови кралски епизоди . Шоуто трябва да продължи!

26

тъй де

преди 2 месеца

Камила не се отказа и е в двореца.

fallback