Снимка БГНЕС
fallback

Украинските военновъздушни сили нанесоха снощи удар по военното летище "Белбек" в окупирания от Русия полуостров Крим, предаде Ройтерс, като се позова на пост в "Телеграм" на командващия ВВС на Украйна Николай Олешчук.

В поста той благодари за провеждането на операцията, пише БТА. "Украинските летци със сигурност ще се завърнат в родното си летище", написа командващият ВВС на Украйна, като разпространи и видеоклип на удара.

Руското министерство на отбраната съобщи, че Москва е осуетила въздушен удар срещу Крим, като е свалила 20 украински ракети – 17 над Черно море и още три над полуострова.

Според министерството отломки от украински ракети са паднали на територията на военно поделение в село Любимовка, разположено близо до военновъздушната база "Белбек". Инцидентът не е причинил щети на "авиационното оборудване", допълни руското военно ведомство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

ДО Тъпотлантиците

преди 3 месеца

Бедната българия между да помогне на своя си народ налива 8 милиарда помощи на Ус-райна която даже не е член нито на ЕС нито на НАТО за да Евро- ге-ски-те ценности на Фон Лайняниен а ншите болни деца и хора ще събират капачки за да си помагат

23

Анонимен

преди 3 месеца

Се потапят все удрят все настъпват и накрая в украйна пак мобилизация и ги гонят като диви прасета по улиците а просека Зе отново обикаля като прости-тутка да проси пари. Как все удрят тука и там а накрая отиват към капитолация. затова България ще кешира сега 8 милиарда наши пари в тези 50 милиарда който ***-ния ЕС дава на гнусните хохли

22

Капитан на Кораб

преди 3 месеца

До Анонимен 19 - Те и карабляка ми потопиха, ама вий май още не щете да повярвате, а не иската, защото сте с промити червени мозъци от вашите вербовчици.

fallback