Снимка: БГНЕС
fallback

Продължава разследването на убийството, извършено снощи в София. Разстрелян бе Мартин Божанов - Нотариуса, като сигналът за престъплението е получен около 20 часа. Заради убийството МВР отмени учение в столицата.

Полицията през цялата нощ проверяваше автомобили в търсене на хора, които евентуално са съпричастни към убийството.

На този етап няма заподозрени за разстреляния Божанов. Нотариуса е застрелян в тялото и главата, каза снощи заместник-градският прокурор Иво Илиев. По думите му започва разследване за убийство.

"Този човек, аз доколкото знам, е бил в годините интересен покрай делото "Крашевски", нотариуса. В момента служебно ми е известно, че в Софийска градска прокуратура има подадени сигнали за заплаха от негова страна спрямо магистрати", каза градският прокурор на София Илияна Кирилова.

Oще по темата

Тя не потвърди изтеклата информация, че убитият е свързан с прокурорски рекет.

"Установяват се свидетели, очевидци. Умоляваме гражданите, ако разполагат с някаква информация, да ни съдействат. Това в момента се работи. Изяснява се. Все пак е извършено тежко престъпление. Работим, за да установим извършителя на убийството. Малко преди 20 часа е получен сигналът. Веднага, след като е приет сигнала, са реагирали колегите", каза главният секретар на МВР комисар Живко Коцев.

Целият ресурс на Столичната дирекция за вътрешни работи е включен в работата по разкриване на убийството, каза още Коцев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Обективен

преди 3 месеца

E kak няма да проверяват цяла нощ - гръмнали са им спонсора.

19

Анонимен

преди 3 месеца

като е барал не са праили проверки защото си е плащал и някой от милицията е бил на заплата, а сега като са го заковали се праят на убити лисици.

18

БОЖАНОВ

преди 3 месеца

СИГУРНО Е ИМАЛ ДЕВИЗ,,ПАРИ,БЕНЗИН И СЧЕТОВОДСТВО,,

fallback