Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Арнолд Шварценегер продаде часовника, заради който беше задържан от митническите власти в Германия, съобщи ДПА. Луксозната вещ на актьора и бивш американски политик беше продадена за 270 000 евро на благотворителен търг.

Oще по темата
Аукционът е организиран за набиране на средства в подкрепа на климатични инициативи.

Първоначалната цена на часовника на Шварценегер е била 50 хил. евро.

По-рано през тази седмица актьорът беше задържан за кратко от германските митничари на летището в Мюнхен заради това, че не е декларирал луксозния часовник. Впоследствие беше освободен. Актьорът се съгласи да плати мито за личния си часовник, съобщиха от Инициативата за климата на Шварценегер, въпреки факта, че "това е некомпетентно разследване, комедия от грешки, която може да се превърне в много забавен полицейски филм".

Актьорът е планирал да присъства на ски състезанието "Ханенкам“ в курорта Кицбюел в Австрийските Алпи.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Танас

преди 3 месеца

На мен веднъж ми конфискуваха половината кока на летището. Няма по-гадно племе.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Не знае че за туристическо посещение върлите еурограничари изнудват туристите да плащат мито на носимото имущество. Като ходя в Германия другия път и *** няма да нося на границата. Да видим какво ще ми обмитят.

28

Мишлето

преди 3 месеца

Този безмозачен гении успя да излъже милиони че сте оправи Калифорния и спечели защото се представяше за консерватор а излезе долен социалист и след него Калифорния не е това което беше и САЩ прескочиха трапът и само това че нямаше право защото не е роден в САЩ иначе и това можеше да се случи защото по късно се видя колко е кадърен и може би един от най мразените губернатори на Калифорния.

fallback