Снимка БГНЕС
fallback

Българската Православна Църква ще се включи в инициативата на израелското външно министерство и Световната ционистка организация с призив за освобождаване на израелските заложници, държани от "Хамас". Кампанията се провежда под наслов „Една камбана може да бъде звукът преди бурята, милион камбани могат да разтърсят света!"

Над един милион камбани ще зазвънят едновременно в целия свят в 16:00 ч. (българско и израелско време) на 14 януари 2024 г., за да отбележат 100-те дни от бруталното нападение над Израел. В София камбаните ще бият в църквите "Св. Неделя", "Св. Седмочисленици" и "Св. Кръст".

Целта на този глобален активизъм е да не се забравят убитите, ранените, техните семейства и близки. Да се отправи призив за незабавно връщане на останалите вече 100 дни в пълна неизвестност над 130 заложници, и за възстановяване на свят без тероризъм, антисемитизъм, фанатизъм и расизъм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 8 месеца

Хаха, абсолютно вярно. Така както за турското робство ни обясняват как било присъствие. Със същото си лицемерие и нахалство, сега арабята ни обясняват как нашите са им били на гости за Коледа и Нова Година. Егати! А българята още веруват, че Русия ще ги спаси и че им е майчица. Но Русия е дружка с исляма във велика обща цел, да разбие Европа и САЩ. Те най-вероятно ще победят и успеят и тогава дано провидите, умници, каква спасителка ви се явява възлюбената ви Русия. Ще идем сите на гости!

47

Анонимен

преди 8 месеца

Така е. Българският народ е глупошарски народ по всички критерии, задето подкрепя исляма и мрази и се плаши от 7 милиона евреи в Израел и още толкова по света. Така както над 5 века сме били под турско робство, така сега ни чакат още безчет години ислямизация. И не може да отречем, че напълно си заслужаваме съдбата. Сега двама заложници наши моряци, утре всички ние роби на исляма! Като се освободим след още 5 века ще ни учат, че сме им били просто на гости. Хахаха!!

46

Анонимен

преди 8 месеца

Америка вече няма право да води войни под претекст " човешките права"! След като няма проблем евреите да избиват по този начин палестинците , какво ги бавим нашите роми!! Дайте и ние да се отървем от една прослойка ,която ни избива, изнасилва, краде и разваля хубавите ни земи!!! Няма да е трудно, ако Америка ни подкрепя безусловно както подкрепят Израел...

fallback