Снимка БГНЕС, архив
fallback

Съпругата на началника на Главното разузнавателно управление (ГРУ) на Министерството на отбраната на Украйна Кирил Буданов е била отровена, пише Бабел.

Мариана Буданова е била хоспитализирана поради отравяне с тежки метали.

В момента се води разследване за евентуален опит за убийство.

"Тези вещества не се използват по никакъв начин в ежедневието или във военните дела. Тяхното присъствие може да показва умишлен опит за отравяне на конкретен човек", казва източникът на "Бабел", цитиран от "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

Анонимен

преди 9 месеца

Едно от тежилата е елемента Арсений. А нямаше ли около ЗеленотоЧудовище някакъвурод с име ядрено и атомно, Полоний, Техниций или Чаушеский, майнъ Филибето?

78

Анонимен

преди 9 месеца

Дал жената е Казачокирана или Рокс енд Роллирана?Медления танц на Литвиенко?Бат'кааа Бат'ка, зада докарат от РУС радматеряли трябва несамо западните но и руски норми за ядрена сигурност дабъдат нарушени.СамоЛитвиенко беше намазан сякаш е докаран от някъде в контейнер горкия. В радиотерапията има едни хора дето като щипнат от и умрелия ЛютвиЕндко матерялец по спектралния анализ и полупериода на разпада ще преизчислят лслво и с каква активност е боцнат Лютвито, намерен някога,някъде от някого си.

77

меестни путинопитеци

преди 9 месеца

блеят наоколо

fallback