Снимка: Lap.bg
fallback

"Категорично съм против това управление на БФС, защото то е насочено срещу ПФК Левски“, обяви мажоритантият собственик на "сините" Наско Сираков по време на Общо събрание на клуба.

В последна точка „Разни“ Сираков бе запитан от акционер каква е позицията на клуба спрямо сегашното ръководство на Българския футболен съюз и продължава ли 40-годишното приятелство с президента Боби Михайлов.

"Аз много добре отделям личните си отношения със служебните", отговори легендарния нападател. По този начин Левски категорично застана на страната на борещите се за промяна в българския футбол.

Общото събрание на Левски продължи близо 4 часа. То стартира в малко преди 11:00 и приключи малко в 15:00 часа. За него в сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ освен Наско Сираков се регистрираха изпълнителният директор Даниел Боримиров, както и други акционери в клуба, включително Константин Баждеков, Антон Краус и Петър Ганев, бивш член на Надзорния съвет на столичани.

Представители на Тръст Синя България потърсиха сметка от Боримиров относно финансовото състояние на Левски. Малко след 12:30 Константин Баждеков пък напусна поради лични причини.

След приключване на заседанието пред медииге говориха Петър Ганев и Даниел Боримиров, докато Наско Сираков отказа да застане пред камерите.

Всичко новини от лагера на Левски четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 5 месеца

Кво сте се разгрухтели като обезумели бе?Толкова ли няма мозък в празните ви свински глави,две изречения да не може да разберете,срамота е.Човека го казва точно и ясно,какво има за грухтене и тръшкане

11

Анонимен

преди 5 месеца

Да бе, точно това управление е в полза на Левски - галениците на БФС.

10

Анонимен

преди 5 месеца

ПРОТЕСТА трябва Е ПО-КРАЕН да ни ИЗХВЪРЛЯТ от международнат футбол за пет години, както едно време англичаните, пък току виж нещата се оправили.ЩЕ ОСТАНАТ САМО ХОРА,КОИТО НАИСТИНА ИМ СЕ ЗАНИМАВА С ФУТБОЛ.Делиорманци ще спрат да наливат пари, предполагам че ще купят отбор от Македония, че по-лесно.Чужденците ще избягатТия от БФС и на тях ще секне хранилката , а може и прокуратурата да ги подхване И интересно дали и Бербатов ще продължи да се натиска.

fallback