Снимка: БГНЕС
fallback

Първата ракета на България Григор Димитров определи като "влакче на ужасите" последните няколко месеца. Той заяви това по време на награждаването след финала на турнира "Мастърс" в Париж. В него българинът отстъпи с 4:6, 3:6 на водача в световната ранглиста Новак Джокович.

Oще по темата
"Благодаря за подкрепата на публиката, Последните три месца бяха влакче на ужасите за мен. Достигането до финала значи повече за мен, отколкото предполагате", заяви Димитров, който след края на мача бе с насълзени очи.

Българинът не спести похвални думи и за съперника си Джокович.

"Нямам думи, с които да опиша Новак. Поздравявам го, както и целия му екип. Тази година беше невероятно пътешествие за мен и съм доволен, че завършвам положително. Благодаря на организаторите на турнира. Невероятно е, че можем да играем на този корт. Трудно ми е да намеря думи, с които да изразя благодарността си към всички", завърши Димитров.

Всички реакции след финала четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Румен Радев

преди 6 месеца

Селския манекен сваляч няма шансове за титлата . Всичко става с титаничен труд и себеотрицание - Джокович,Надал ,Борис Бекер и други шампиони.С разходки с разни моделки и джакузита в Дубай не става . Това е то селския манталитет без съдържание,лъскав имидж без талант ,затова Гришо никога няма да спечели голям турнир на световно ниво.Запомнете ми думите.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Видно е че Гришо колкото и да се напъва не може да се мери със световните тенисисти просто е слабичък и трябва да си знае мястото-а то е в мандрата на село в Хасково.

8

Itso

преди 6 месеца

Айде отидЕ апартамента в Монако, Григор е пред фалит от много време, напъна се да спечели малко пари за да избегне фалита но Новак му би шута. Га трябваше да играе като млад ми се правеше на мачо, сега ще пада от високо.

fallback