Снимка: Lap.bg

Новият селекционер на националния отбор по футбол ще бъде представен утре в 12:00 часа. Събитието ще се състои в базата на "трикольорите" в Бояна.

На събитието представителите на медиите ще бъдат допускани само при представяне на валидна журналистическа карта", информира официалният сайт на БФС.

От централата на този етап никъде не споменават кой ще поеме националния отбор, но по-всяка вероятност това ще бъде треньорът на Черно море Илиан Илиев.

Самият той призна наскоро за преговори с футболната централа след успеха на тима му Черно море с 2:1 срещу Пиерин. Според последни информации от Бояна всички детайли по договора му са уточнени.

Илиев днес ще води варненци в гостуването на Литекс от 1/16-финалите за Купата на България, а след това пътува за София, където в сряда ще бъде представен.

По всяка вероятност Илиан Илиев ще продължи да бъде начело на "моряците", като до края на сезона ще съвместява двете длъжности. След това ще се съсредоточи само върху "трикольорите". Това бе изричното желание на специалиста, както и на клуба му, който се съгласи да го пусне в националния.

В своята кариера Илиан Илиев е водил още отборите на Берое, Левски и Локомотив Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase