Снимка: БГНЕС

Трима мъже са задържани след бой с бухалки при свада за непълнолетно момиче в Кюстендил, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В неделя вечер, малко преди 20:30 часа, е постъпил сигнал в ОДМВР за саморазправа на ул. "Шейново", край най-населения квартал "Запад" в Кюстендил, между група мъже с бухалки, възпроизведени са били и изстрели, съобщиха от полицията.

Пристигналите на място полицейски екипи са установили, че 28-годишен мъж е организирал среща с непълнолетно момиче, с което да изясни отношенията си. На срещата присъствали баща му и техен приятел. Приятелят опрял пистолет в главата на непълнолетното момиче, принуждавайки я да извика своите приятели, които според тримата мъже, участвали в срещата,  били причината за прекратяването на връзката на момичето и 28-годишния мъж.

На мястото пристигнали три момчета, на възраст между 19 и 20 години, с лек автомобил. При пристигането си младежите били нападнати от тримата мъже с бухалки и с газов пистолет, възпроизведени са били и изстрели.

Няма пострадали, нанесени са щети по автомобила. Тримата по-възрастни мъже са задържани с полицейска заповед. Открит и иззет е и газовият пистолет, с който са възпроизведени изстрелите. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е и дежурен прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase