Снимка: БГНЕС
fallback

Пет човека са задържани в хода на специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност днес в трите ромски квартала в Казанлък, съобщават от Областната дирекция (ОД) на МВР в Стара Загора.

Образувани са две досъдебни производства. В имота на единия от задържаните са намерени растения от рода на конопа, а в друг – нерегистриран газов пистолет.

Oще по темата
Директорът на ОДМВР-Стара Загора посочи, че акцията е по повод вчерашния инцидент, при който полицейски служител беше нападнат от криминално проявен в местността “Казмера” в Казанлък. Той подчерта, че действията на полицейските служители в понеделник са били продиктувани от желанието им за срочно приключване на работата по досъдебно производство и напомни, че в момента не достигат служители заради ангажираността на голям кадрови потенциал от дирекцията по охрана на протестите на енергетици и миньори.

По думите на старши комисар Христов зачестяват случаите на посегателства над полицейски служители. Той напомни, че през вчерашния ден има още един случай на агресия срещу полицай в Мъглиж и подчерта, че МВР преприема всички необходими мерки за предотвратяване на подобни инциденти.

По повод инцидента с ранения полицай в Казанлък се очаква днес от Районната прокуратура в Стара Загора да дадат допълнителна информация за квалификацията на извършеното престъпление и предвиденото наказание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Решението наПроблема

преди 6 месеца

Чочоолу. Или някой друг като него.

22

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 18 Ти така си мислиш. Днешните даже са по-нахъсани и има защо.

21

ъ

преди 6 месеца

Кво мрънкате бе? Нали сме евроатлантици и демократи, така ще бъде. Започвайте тренировки как да целувате краката на индусите. Но не се надявайте това да ви помогне, пак ще ви заколят. Ако не вярвате, гледайте какво става на запад.

fallback