fallback

Тежка катастрофа между два автобуса и ТИР с над 60 ранени е станала в окръг Телеорман в Южна Румъния. Активиран е така нареченият червен план за намеса, съобщиха за БТА от Инспектората за извънредни ситуации.

Пътният инцидент е станал тази сутрин на E70, между градовете Буйорени и Прунару. Четирима души са откарани в болница до момента.

На място са оперативни екипи с две противопожарни коли, два камиона, осем екипа на Мобилната спешна служба за реанимация и изваждане на хора (SMURD) и 14 линейки. В подкрепа на силите са поискани два хеликоптера на SMURD.

Властите са потърсили съдействие и на местно ниво - от Гюргево. “Опитайте се да спасите възможно най-много хора”, призоваха те.

Движението на автомобили в района на инцидента е блокирано. Продължава интервенцията по потушаването на пожара, причинен от камиона.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 8 месеца

Помислих че е у Тутракан - а то у Телеорман :)))

5

Исляма е опасна

преди 8 месеца

За човешката цивилизация.Справка:500г турско робство и Арменски геноцид.Конфликти с църквата и Библията от появата на призрака моха на мед

4

Туркестанците

преди 8 месеца

Преяждат със свинско и алкохол като влязат в свещена България и заспиват на волана от преяждане и препиване по пътищата и убиват християните.Талибаните са несъвместими за Европа.

fallback