Снимка: Pixabay
fallback

Изменението на климата вероятно е причината за необичайно горещото септемврийско време в Обединеното кралство и в голяма част от Европа.

Поредица от горещи вълни са обявени от Британската метеорологична служба за голяма част от страната и е издадено предупреждение, което сигнализира за увеличаване на риска за възрастните хора и хората с здравословни проблеми.

Метеорологът Клеър Насир твърди, че продължаващата тенденция за подобряване на температурни рекорди показва, че планетата се нагрява, предаде Нова телевизия.

Очаква се дневните температури в Обединеното кралство да достигнат до 33 градуса по Целзий, като това може да продължи шест последователни дни, което би счупило пореден рекорд за Обединеното кралство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Така става със

преди 8 месеца

Системата ХААРП НА ГОВЕДАТА!!СТИГА СТЕ ВЯРВАЛИ НА ТАЗИ ГЛУПОСТ ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ ТОВА Е ГЛОБАЛИСТКО.ПОЖАРИТЕ И БУРИТЕ СЕ ПРЕДИЗВИКВАТ УМИШЛЕНО ВЕРВАЙТЕ СИ ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ ТОВА Е ХОЛИВУДСКИ ФИЛМ!!!

39

Мдааа...

преди 8 месеца

Великия краварски гении продължава да експериментира с природата играейки си на бог, но целта все пак е стадото да повярва, че е виновно за всички беди и да приеме с охота предстоящата нова пландемия, а именно: Да си поеме "въглеродния отпечатък", за който му говорят ден и нощ и да започне да си плаща и въздухът, който диша на онези алчни безподобия наричащи се елит.

38

до 15 от славянин

преди 8 месеца

Без "мордорската" газ освен да спирате производства и да стоите в рецесия друго не можете да правите, св.ньо швабистанска!

fallback