Снимка: БГНЕС
fallback

Всички полицейски сили в района на Дупница издирват всякакви веществени доказателства във връзка с починалия Ангел Христов, известен като един братята Галеви. Това обяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев на Капитан Андреево, където се откриват две нови ленти, предаде БНР.

Министърът съобщи, че Ангел Христов не е влязъл със самолет в страната. Тази информация е спекулация, защото са проверени всички камери по летищата и не е установено пристигането на такова лице, каза Демерджиев.

Според него вероятно Христов е преминал през сухопътна граница в час, когато не се проверяват документите за самоличност, или е преминал нелегално. Ангел Христов е починал в България, каза министърът и уточни, че се проверяват важни обстоятелства за настъпването на смъртта. След резултатите от аутопсията и други изследвания ще стане известно дали смъртта е естествена, или настъпила по насилствен начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Petar

преди 10 месеца

Всеки знае че правителствените самолети не се проверяват. Много странни неща взеха да се случват след посещението на Президента в ЮАР, където има немалко издирвани българи, по специално от Дупница. Веска Маджидиева е една от тях. А ние с ЮАР имаме огромен стокообмен както е известно:) Както навремето Тиквун ходеше в ОАЕ и Дубай и ни разправяше, че агнета ще изнасяме, а то няма за нас. В същото време ОАЕ е единствената държава с банкова тайна!:) Таа...

34

А оня самолет?

преди 10 месеца

Той не е влизал в страната със самолет?!?! Само аз ли се сетих за един самолет преди 2-3 години, на когото пътниците НЕ БЯХА проверявани на летище София и последваха страховити наказания-мъмрене и заплаха за подстригване нула номер? И до ден днешен не бе ясно кои са били пътниците? Е,сега вече за един е сигурно кой е бил,а?

33

Анонимен

преди 10 месеца

Е ... браво, Шерлок Холмс!!

fallback