Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Русия заплаши Киев, че ще отговори "изключително" сурово на всички бъдещи нахлувания, след като Москва изпрати самолети и артилерия, за да отблъсне въоръжена група, преминала от Украйна, предаде АФП.

"Ще продължим да отговаряме бързо и изключително сурово на подобни действия на украинските бойци", заяви руският министър на отбраната Сергей Шойгу пред военни служители след двудневни боеве в южната област Белгород.

Губернаторът на Белгород Вячеслав Гладков заяви, че през нощта територията е била обект на нападение от множество безпилотни самолети. Регионалните власти съобщиха, че 13 души са били ранени, докато регионът е бил подложен на продължителен артилерийски и минометен обстрел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

чудим се

преди 10 месеца

като почнат да взривяват кремълската кула какви ще ги дъвчат

47

tot

преди 10 месеца

Май най добре ще е Русия да си прибира играчките и запази живи останалата част от редовата армия,щото тези деца не са се кълнели да нападат чужди държави,а да отбраняват своята!!Видя се юе Путиновата спецакция е като специално МЕНЮ,само дето се изложи с Иранските дронове,а по ново оръжие не видяхме...само блъфове!!!

46

Анонимен

преди 10 месеца

Физкултурниците от възраждане пак правят задно салто от рано сутрин и обясняват как всичко е някакъв велик и хитър план на Русия. Красота.

fallback